Watch Medier

Salget af Svansø/Skælskør-koncern giver familie trecifret milliongevinst

Familien Christensen fra Vejle har høstet en formue på salget af fødevarekoncernen Good Food Group, viser nye regnskaber. Pengene bliver delvis geninvesteret i en ny fond. Her vil familien investere i fødevarevirksomheder sammen med to lokale familier - Stimorol-familen Bagger-Sørensen og citronmåne-familien Eskildsen.

Foto: PR / Good Food Group

Salgsprisen var hemmelig, men nye regnskaber viser, at familien Christensen har tjent en formue på at sælge deres store fødevarekoncern Good Food Group, der står bag mærker som Skælskør og Svansø.

Samlet har Otto Christensen og hans to sønner fra Vejle scoret 139 mio. kr. på frasalget, fremgår det af nye regnskaber for deres holdingselskaber.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Falck sælger vejhjælpsforretning i fem lande

Et frasalg af vejhjælpsforretning i en række lande sker som et led i Falcks langsigtede strategi om at udvikle sig som integreret sundhedsforretning. Salgsprisen er aftalt til 1 mia. kr.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs