Watch Medier

Medie: Ejendomshandler for omkring 7 mia. kr. på vej i København

Ejendomme i Carlsberg Byen og på Rådhuspladsen i København er med i ny opgørelse fra mediet Insidebusiness over store, kommende ejendomshandler. Også Ørsteds domicil i Gentofte og Portland Towers er som tidligere beskrevet af EjendomsWatch ved at blive solgt.

Portland Towers, som ligger i Nordhavn i København, er blandt de store ejendomme, som igen er i fokus for et kommende salg. | Foto: Jens Dresling / Ritzau Scanpix

Flere store ejendomshandler til trecifrede millionbeløb eller mere kan være på vej flere steder i og omkring København, rapporterer mediet Insidebusiness, som bringer en liste over ejendomme, der kan være på vej til at blive handlet.

Øverst på listen står Ørsteds hovedsæde i Gentofte, som EjendomsWatch tilbage i august kunne fortælle var på vej mod et muligt salg, da ejeren, ATP Ejendomme, gerne ville af med ejendommen. Ifølge EjendomsWatchs oplysninger var der lagt op til, at handlen skulle overstige 3 mia. kr., og det var mæglerhuset CBRE, der skulle stå for salgsprocessen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs