Watch Medier

Hostingselskab varsler opkøb - vil være største udbyder af hjemmesideplads

Det danskstiftede hostingselskab One.com vil være størst i Nordeuropa og varsler flere opkøb.

Foto: Colourbox

Inden for det seneste halvandet år har det danskstiftede hostingselskab One.com købt fem virksomheder, og endnu flere opkøb venter, fortæller adm. direktør Stephan Wolfram til Berlingske.

Målet er at blive Nordeuropas største udbyder af hjemmesideplads, og den udmelding kommer efter, at One.com har oplevet "betydelig vækst", fordi flere og flere virksomheder har fået behov for at udbygge forretningen digitalt under coronakrisen.

For One.com, der som koncern omsatte for mere end 60 mio. euro sidste år, er planen "at vokse organisk ved egen kraft", siger adm. direktør Stephen Wolfram til Berlingske:

"Men der kan komme opkøb. Branchen er inde i en konsolideringsfase, hvor mindre selskaber ikke vokser så meget, og markedet i sig selv kun vokser en-to procent. Vi vokser en del mere, så hvis størrelsen af og porteføljen i en virksomhed passer os, kan vi fortsat købe op," siger han.

I juli opkøbte firmaet det danske firma Larsen Data.

Hostingselskabet One.com køber dansk firma 

Hostingselskab vokser voldsomt og varmer op til flere opkøb 

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs