Watch Medier

A.P. Møller - Mærsk køber naboejendom af staten for 420 millioner

En 11.802 kvm stor statslig ejendom i København K er blevet solgt til den danske shippingkæmpe A.P. Møller - Mærsk, der havde en gammel forkøbsret. Mægleren oplyser til EjendomsWatch, at flere interesserede købere har presset prisen op.

Ejendommen er beliggende lige ved siden af Mærsks hovedkvarter på havnefronten i Frederiksstaden. | Foto: PR / Cushman Wakefield Red

Statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, har solgt Energistyrelsens gamle domicil på Amaliegade 44 i indre København. Køber er A.P. Møller - Mærsk, der har erhvervet ejendommen med i alt fire bygninger for 420 mio. kr., viser tingbogen.

Købet af Amaliegade 44 gør det muligt for Mærsk at samle sine danske hovedkvartersaktiviteter i København på ét sted, lyder det:

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs