Watch Medier

Columbus bekræfter muligt salg af software-delen

It-selskabet Columbus undersøger muligheden for at frasælge software-delen To-Increase. Det sker som led i en ny strategisk retning, der skal omdanne Columbus til et globalt konsulenthus.

Columbus' hovedsæde i Ballerup. | Foto: Jakob Skouboe Brandenhoff

Det danske it-selskab Columbus bekræfter, at det ser på muligheden for at frasælge To-Increase.

Det fremgår af en børsmeddelelse fra Columbus onsdag.

Informationen kommer, da den er "blevet lækket til pressen", oplyses det.

Et eventuelt frasalg er et led i den strategi, som selskabet er ved at udarbejde, og som ventes at være færdiggjort ved slutningen af året.

Og derfor har bestyrelsen valgt at sætte gang i en undersøgelse af et muligt salg og på den måde udskille softwareselskabet To-Increase.

"Set i lyset af Columbus' strategi med at blive fokuseret og simplere med øget kundefokus og en mere digital advisor tilgang, undersøger Columbus muligheden for at finde en køber af To-Increase," skriver selskabet i meddelelsen.

Columbus' aktiekurs upåvirket af chefskifte 

Analytiker: Columbus' kerneforretning er også deres akilleshæl

Honoré om Columbus-exit: "Det er rigtig god timing" 

Mere fra Watch Medier

It-investoren Preben Damgaard er død

Preben Damgaard, stifter af Damgaard Data og it-investor, er død i en alder af blot 59 år. Han var en toneangivende investor på den danske tech-scene og har haft betydning for en lang række store it-succeser herhjemme.

Lars Rohdes svanesang: Banker skal være forsigtige med udbytte

De danske banker bør passe på med at udbetale udbytte og lave aktietilbagekøb. Med udsigt til højere tab skal bankerne nemlig sikre et robust kapitalgrundlag, lød opfordringen fra Lars Rohde ved sit sidste årsmøde i Finans Danmark i rollen som nationalbankdirektør.

Danmarks næststørste biogaskoncern kan blive mål for opkøb

Analyse: Efter Shells milliardopkøb af Danmarks største biogaskoncern, Nature Energy, kan den næststørste biogaskoncern, Bigadan, også blive et interessant opkøbsemne. Den tidligere rent familieejede virksomhed har i dag en britisk kapitalfond som storaktionær, og pensionsselskabet Industriens Pension er også med i ejerkredsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs