Watch Medier

Familiekoncern bag Bestseller på investeringsjagt

Trods milliarddyk i overskuddet er Heartland - holdingselskabet bag familien Holch Povlsens Bestseller-koncern - stadig klar til nye investeringer og opkøb.

Anders Holch Povlsen. | Foto: Mogens Flindt

Familien Holch Povlsens investerings- og holdingselskab Heartland er på udkig efter opkøb og nye investeringer. Selskabet går efter virksomheder, der kan blive førende i deres branche eller region, skriver Finans.dk.

Anders Holch Povlsen, der ejer og leder modekoncernen Bestseller, har allerede en lang række andre investeringer igennem Heartland A/S, der fungerer som familiens investeringsselskab.

"Vi følger løbende med i, hvad der sker i markedet. Møder vi spændende mennesker på vores vej  og vurderer, at der er et potentiale i dem, ser vi gerne på et samarbejde. Men de, som vi skal arbejde sammen med, skal vælge os," siger Lise Kaae, adm. direktør i Heartland, til Finans.dk.

Stærkt påvirket af coronakrisen faldt Heartlands resultatet før skat i 2019/2020 til 413 mio. kr., hvilket er 1,4 mia. kr. mindre end året før. Pandemien skar også 74 pct. af omsætningen, skriver Finans.dk.

Lysten til at købe sig ind i flere selskaber er der stadig og viste sig i november måned, da familiekoncernen investerede i atomforsker-firmaet Seaborg. Og tidligere på måneden oprettede familien selskabet Nine United Care A/S, hvor formålet er at lave en forretning ud af indkøb og salg af medicinsk udstyr fra Kina. Det har Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen og hans far Troels Holch Povlsen som reelle ejere.

Coronakrisen høvler stort af overskuddet i Bestseller-ejerens familiekoncern 

Bestseller-ejer går med i dansk satsning på fremtidens atomkraft

Bestseller-familie vil nu tjene penge på salg af coronaudstyr 

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs