Watch Medier

Ørsted sælger ud af havmøllepark ved New Jersey

Den danske energikoncern Ørsted frasælger en fjerdedel af sin kommende havpark Ocean Wind ved USA's østkyst til en nuværende partner.

Foto: Ørsted

Det amerikanske energiselskab Public Service Entreprise Group (PSEG) køber sig officielt ind i Ørsteds havprojekt Ocean Wind. Det oplyste det danske energiselskab fredag eftermiddag.

Købet sker efter godt et års optræk. Allerede i slutningen af oktober 2019 oplyste parterne således om forhandlingerne, der skulle gøre PSEG til medejer af parken, der fik tildelt 1.100 MW i delstaten New Jerseys første udbud. De to selskaber ejer allerede i et ligeligt joint venture det omtrent lige så store projekt Garden State, der kan være en kandidat i delstatens aktuelt verserende udbud.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs