Watch Medier

Pensam køber tre københavnerejendomme og runder 1,6 milliarder i city-opkøb i år

Med et opkøb af tre ejendomme i København fortsætter pensionsselskabet Pensam udrulningen af sin city-strategi. Forlagsfamilie sælger ud.

Hjørneejendom tæt ved Nørreport Station i København er en af de bygninger, som nu får Pensam som ejer. | Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

Pensionsselskabet Pensam investerer yderligere knap 600 mio. kr. i københavnerejendomme som led i sin såkaldte citystrategi, der tidligere i år har ført til køb af ejendomme for 1 mia. kr. i landets største byer. Der er denne gang tale om 74 nybyggede lejligheder og erhvervsareal på 7150 kvm.

To af de tre nye tilføjelser til porteføljen ligger på Østerbro og er købt af fonden Commercial Real Estate Denmark, der hører under Pensams nye samarbejdspartner Fokus Asset Management, som også kommer til at forvalte ejendommene. Den tredje ejendom, Linnésgade 25 i København K, har Pensam købt af forlagsfamilien Lademann.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

Der har længe været forlydender om, at transportselskabet Arriva i Danmark, der står for bus- og togdrift på flere strækninger, var på salgslisten hos ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn. I nyt dansk regnskab bekræfter Arriva Danmark, at forretningen skal sælges til en eller flere investorer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs