Watch Medier

Specialist i HR-løsninger køber dansk softwareselskab

Et nyt opkøb skal styrke Lessor Groups udbud af it-baserede HR-løsninger. Målet er øget vækst i Europa.

Henrik Møller stårar som adm. direktør i Lessor Group i spidsen for et nyt opkøb. | Foto: PR

Lessor Group køber det danske softwareselskab Emply, der står bag en abonnementsbaseret løsning til at styre HR i form af bl.a. rekruttering, onboarding og kompetenceudvikling.

I en meddelelse fremhæver Lessor Group, at Emply er førende inden for HR-løsninger i Danmark og Benelux og derudover sælger sin løsning i 30 andre lande.

"Vores lønkunder på hovedmarkederne i Danmark og Tyskland har udtrykt et behov for avancerede, cloud-baserede HR-løsninger, og med Emplys produktkatalog inden for HR Management, rekruttering, onboarding og kompetencestyring udvider vi nu vores samlede tilbud betydeligt. Dybden af ​​Emplys løsninger sammenholdt med deres tilstedeværelse på flere europæiske markeder vil være en vækstmotor for vores europæiske forretning," fremhæver adm. direktør i Lessor Group, Henrik Møller.

Hos Emply ser grundlægger og adm. direktør Gert Abildskov, at handlen kan føre til øget vækst i Europa:

"Emply har oplevet en betydelig vækst gennem årene, og vores platform dækker de HR-funktioner, som de fleste virksomheder har behov for. Vores kunder vil nu kunne drage fordel af Lessors stærke ekspertise inden for lønfeltet, og denne ekspertise kombineret med Emplys robuste HR-teknologifunktioner vil være en stærk løsning, der fremmer væksten."

Lessor Group blev stiftet i 1972 og er specialiseret i løn- og personalesystemer. I 2018 blev selskabet opkøbt af amerikanske Paychex.

Lessor tog stik hjem under krisen ved ikke at have en abonnementsmodel 

Sådan vil Lessor nå milliarden på fem år 

Mere fra Watch Medier

Mærsk har udledt langt mere CO2 end tidligere oplyst

Nye beregninger fra Mærsk viser, at rederikoncernen har udledt markant mere CO2 end først rapporteret. Forskellen fra de tidligere beregninger er større end den mængde, som det samlede danske landbrug udledte i 2021.

Underskud og formandsskifte i Gyldendal

Efter frasalg af den underskudsgivende bogstreamingtjeneste Chapter og en lavere indtjening på flere områder fik forlagshuset et underskud på næsten 60 mio. kr. i 2022. Næstformand overtager formandsposten ved næste generalforsamling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs