Digitalt sundhedsselskab henter 185 millioner

Belgisk investeringsfond fører an i ny investeringsrunde i danske Liva Healthcare, som får tilført i alt 185 mio. kr. Firmaet specialiserer sig i digital sundhedsvejledning.
André Sode, adm. direktør, Liva Healthcare | Foto: PRESSE
André Sode, adm. direktør, Liva Healthcare | Foto: PRESSE

Liva Healthcare har lukket en ny ejer ind i investorkredsen efter at have gennemført en stor kapitalrejsningsrunde.

Det skriver dagbladet Børsen.

I alt har selskabet, der giver digital sundhedsvejledning, rejst 185 mio. kr. i en runde anført af belgiske Verlinvest, som er den eneste nye investor. Derudover kommer pengene fra de eksisterende ejere, som består af tre tyske fonde plus stifterne Rune Bech og Carl Brandt samt Maj Invest.

Adm. direktør André Sode tilskriver blandt andet investorernes interesse, at virksomheden - ligesom mange andre digitale sundhedsselskaber - har oplevet stor medvind under coronapandemien, hvor sundhedssystemer over hele verden har begrænset muligheden for fysisk fremmøde hos læger og andre sundhedspersoner.

"Vi er et af de selskaber, der ikke forbander pandemien så meget, fordi den har transformeret vores scene markant det seneste år. Vi har oplevet en helt vild interesse fra alle mulige aktører,” siger André Sode til avisen.

Liva Healthcare har et mål om at blive førende i Europa inden for digital sundhedsvejledning af folk med livsstilssygdomme. Målsætningen er i første omgang en omsætning på 50 mio. euro inden for de næste 4-5 år.

Healthtech-iværksættere vinder britisk megakontrakt

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også