Watch Medier

Byggerådgiver får kapitalfond i ejerkredsen og går efter nye forretningsområder

Det rådgivende ingeniørfirma Bang & Beenfeldt har fået ny hovedaktionær i form af en kapitalfond under Blue Equity. Med den nye ejer i ryggen vil rådgiveren forøge sine investeringer i nye forretningsområder, lyder det fra direktør.

Claes Bohn-Willeberg (tv) og Anders Bang Olsen, partnere i Bang & Beenfeldt har fået Thomas Gullacksen (th.) fra Blue Equity med i bestyrelsen. | Foto: Bang og Beenfeldt/PR

Investeringsselskabet Blue Equity, der har PFA, Danfoss-fonden, Norlys og Lind Invest som kerneinvestorer, har kastet sin kærlighed på det rådgivende ingeniørfirma Bang & Beenfeldt og træder nu ind i ejerkredsen som hovedaktionær.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse, hvor det ikke fremgår, hvor mange penge fonden Blue Equity II har investeret i rådgiveren, der ifølge seneste årsregnskab fra september leverede et overskud før skat på 15 mio. kr. ud af et bruttoresultat på 27 mio. kr., som i gennemsnit 22 ansatte har leveret.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs