Watch Medier

Vækstfondens formand køber sig ind i modevirksomhed

Tue Mantoni, der blandt andet er bestyrelsesformand for Vækstfonden, har købt en del af dansk modevirksomhed. Ligesom ved tidligere investeringer har Tue Mantoni været tæt knyttet til virksomheden, før pengene kom på bordet.

Tue Mantoni | Foto: Miriam Dalsgaard / Ritzau Scanpix

Den tidligere B&O-direktør og nuværende bestyrelsesformand for blandt andet Vækstfonden, Tue Mantoni, har købt sig ind i den danske modevirksomhed Stine Goya. Det skriver Finans.

Tue Mantoni, som er involveret i en række danske virksomheder, herunder Soundboks og Lakrids By Johan Bülow, har siden januar sidste år været formand for modevirksomhedens bestyrelse. Og nu træder han altså ind i ejerkredsen, der hidtil blot bestod af modedesigneren selv og hendes partner.

Dermed følger hans indtræden i modevirksomheden samme spor som tidligere investeringer, fortæller han til Finans:

"Når man eksempelvis rammer sådan en coronakrise her, så er det godt at have kendt hinanden i et godt stykke tid, for man skal være sikker på, at når tingene går skævt, så løber folk ikke skrigende bort, men rykker tættere sammen omkring bordet."

Parterne ønsker ikke at oplyse til mediet, hvor meget Tue Mantoni har investeret i selskabet. Ifølge CVR-registeret har han købt mellem 5-9,99 procent.

Velhavende familiers nye fond er klar med første investering

Tyggegummifamilie skifter spor: "Det er en ny identitet, vi er ved at skabe" 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs