Watch Medier

Investeringsselskab anklages for kasketforvirring efter dårligt opkøb

Mindretalsaktionærer peger på, at bestyrelsen i det børsnoterede investeringsselskab Blue Vision har haft for mange roller og modstridende interesser i køb af en virksomhed, der siden viste sig at være værdiløs.

Det har været en ualmindelig dårlig forretning for Blue Vision at købe Heartcare. Efter først at være nedskrevet til 0 kr. i værdi, er der nu også udsigt til en millionregning for afviklingen. Foto: Colourbox

Da det børsnoterede investeringsselskab Bluevision købte virksomheden Heartcare, var der rod i rollerne og incitamenterne hos daværende bestyrelsesformand Nicolai Dines Kærgaard, lyder kritikken fra aktionærer og professor i Børsen.

Kærgaard skal nemlig også have haft aktieoptioner i Heartcare, hvilket ifølge advokat og associate professor på CBS Caspar Rose giver modstridende interesser.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Vores sites – gå på opdagelse i alle vores nyheder om dansk og internationalt erhvervsliv

Vil du vide mere om en bestemt branche eller et bestemt område? Watch Medier dækker dansk erhvervsliv tættere end noget andet medie og udgiver desuden en række internationale sites. Se mere herunder.