Watch Medier

Medie: Kapitalfond byder på andel af Leo Pharma

Leo Pharma er i fortrolige forhandlinger med en kreds af investorer, som vil købe sig ind i selskabet, erfarer Børsen. Salgsprocessen bevæger sig i den rigtige retning, lyder det fra adm. direktør for Leo Fondet.

"Jeg synes, at der er rigtig fin fremdrift, men vi er ikke ved vejs ende," siger adm. direktør for Leo Fondet Jesper Mailind til Børsen. | Foto: Leo Pharma / PR

Medicinalvirksomheden Leo Pharmas ejer, Leo Fondet, forhandler ifølge Børsen i fortrolighed med to kapitalfonde, som vil give et milliardbeløb for 10-20 pct. af selskabet.

Mediet erfarer gennem kilder med indsigt i forløbet, at kapitalfonden Nordic Capital, som blandt andet er ejer af Lagkagehuset, skulle have afgivet bud, mens en stor, international kapitalfond også skulle have afgivet et bud.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Investor: Opgør med Totalkredit-aftalen vil åbne muligheder for Jyske Bank

Ud over at kunne få en større realkreditforretning vil det give Jyske Bank bedre muligheder for at købe konkurrenter, hvis der kommer ændringer i den aftale, der i øjeblikket sikrer, at 45 danske danske pengeinstitutter formidler realkreditlån fra Totalkredit. Det vurderer bankinvestor og aktieanalytiker Michael West Hybholt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs