Watch Medier

Alm. Brands topchef holder kortene tæt til kroppen om Codan-opkøb

Alm. Brand er blevet udpeget som en mulig køber af Codan i kølvandet på stor Tryg-handel. Men Alm. Brands topchef er ikke meget for at udtale sig om interessen for en overtagelse. 

Al, Brand-topchef Rasmus Werner Nielsen erklærer sig fuldt ud opmærksom på situationen med Codan. | Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

Efter alt at dømme kommer forsikringsselskabet Codan snart til at være ejet af Tryg og canadiske Intact i fællesskab, hvis deres opkøb af Codans britiske moderselskab bliver godkendt. Men det fælles ejerskab ventes kun at blive et midlertidigt stop inden et videresalg af Codan.

Det skyldes, at canadierne får styrpinden i Codan som følge af konkurrencehensyn på det danske forsikringsmarked, men Intact vil næppe have den store interesse i at drive dansk forsikringsforretning.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Investor: Opgør med Totalkredit-aftalen vil åbne muligheder for Jyske Bank

Ud over at kunne få en større realkreditforretning vil det give Jyske Bank bedre muligheder for at købe konkurrenter, hvis der kommer ændringer i den aftale, der i øjeblikket sikrer, at 45 danske danske pengeinstitutter formidler realkreditlån fra Totalkredit. Det vurderer bankinvestor og aktieanalytiker Michael West Hybholt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs