Watch Medier

Trifork indkasserer trecifret millionbeløb efter salg af it-selskab

Salget af det kun fem år gamle it-sikkerhedsselskab Humio giver den det danske softwareselskab Trifork, som ejer 24 pct. af selskabet, i omegnen af 600 mio. kr.

I 2016 stiftede Geeta Schmidt, Christian Hvitved og Kresten Krab Thorup Humio, som netop er blevet solgt til det amerikanske it-sikkerhedsselskab Crowdstrike. | Foto: Stine Rasmussen/JPA

Softwareselskabet Trifork scorer cirka 600 mio. kr. på salget af sikkerhedsselskabet Humio, skriver Børsen.

Det kun fem år gamle Humio kunne fredag offentliggøre et salg til amerikanske Crowdstrike på 2,4 mia. kr. Med Triforks ejerandel på 24,1 pct. af vil det efterlade virksomheden med i omegnen af 600 mio. kr.

"Men man skal tage vores andel i Humio med et gran salt, for i startup har man mange optioner og programmer. Så vi ved ikke på nuværende tidspunkt, præcist hvor mange penge vi får ud, men det bliver nok lidt mindre end 600 mio. kr.," siger Jørn Larsen, som er medejer og adm. direktør i Trifork, til Børsen.

Humio står bag en platform til at sikkerhedsovervåge cloud-miljøer og blev stiftet i Aarhus i 2016 af  Geeta Schmidt, Christian Hvitved og Kresten Krab Thorup. I dag har selskabet 80 medarbejdere og hovedsæde i London.

Danskstiftet sikkerhedsselskab solgt for 2,4 milliarder

Aarhusiansk tech-startup henter trecifret millioninvestering 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs