Watch Medier

Store betalingsvillige kapitalfonde kredser om Danmark

Inden for healthcare og teknologi når nye danske virksomheder ikke at blive ret store, før internationale fonde med stor betalingsvilje melder sig, siger partner i konsulentfirmaet Bains & Co. og forudser mange virksomhedshandler i 2021.

Foto: Thomas Borberg

Store internationale fonde kredser om Danmark og resten af Norden, og det presser de danske og nordiske kapitalfonde, siger Niclas Næstoft Jakobsen, partner i konsulenthuset Bains & Co.'s private equity-afdeling, til Børsen.

"Inden for healthcare og teknologi når virksomhederne ikke at blive ret store, før der er nogle internationale fonde, som kommer med en betalingsvilje, som er højere end det, de fleste nordiske aktører er villige til at være med på," siger han til avisen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs