Watch Medier

Slagteriet Ticans tyske ejer afviser salgsplaner

Tyske Tönnies har ingen planer om at sælge sin forretning. I stedet er det interesserede købere, der spreder rygter, siger direktør.

Adm. direktør Clemens Tönnies har skrevet til medarbejderne, at der ikke er et salg undervejs. | Foto: PR / Tönnies

Der er ikke hold i salgsrygterne.

Sådan lyder udmeldingen fra Tönnies, efter at flere medier - herunder Handelsblatt og Bloomberg - i sidste uge skrev, at et milliardsalg af slagteriet var under opsejling. Det skriver Reuters.

Adm. direktør Clemens Tönnies siger i en intern meddelelse, som Reuters er i besiddelse af, at rygterne er skabt af interesserede købere.

Derimod er Tönnies, som er Europas største slagterikoncern, i fuld gang med at udfolde sine udvidelsesplaner og generationsskifte.

"Tönnies Group vokser, investerer og i er igang med overgangen til næste generation," skriver selskabet.

Mediet Bloomberg skrev fredag, at en handel med kødkoncernen ville indbringe ejeren omkring 4 mia. euro. Ifølge Bloomberg ville selskabet allerede begynde samtaler med potentielle interesserede i de kommende uger.

Tönnies omsatte i 2019 for 7,3 mia. euro svarende til 54 mia. kr., mens bundlinjen er en velbevaret hemmelighed.

Tönnies har været i vælten over det seneste år, hvor coronasmitten på slagteriet i den tyske by Rheda-Wiedenbrück løb løbsk, og over 1500 medarbejdere blev smittet.

Det satte et meget kritisk spotlys på forholdene, som Tönnies' mange østeuropæiske kolonnearbejdere måtte arbejde udner på slagtererne.

I juni krævede medejer Robert Tönnies således direktør, ledelse og bestyrelse fyret som følge af corona-håndteringen.

Mere fra Watch Medier

DFDS forudser fremgang i logistikforretningen i 2023

Færge- og logistikselskabet kommer ud af 2022 nogenlunde som ventet. Økonomisk afmatning vil påvirke forretningen i 2023, hvor selskabet dog regner med at holde fast i omsætningsniveauet fra sidste år. (Opdateres)

DLG klar til exit fra Kina

Geopolitiske forhold og politisk indgriben i markedspriser gør, at DLG er klar til at forlade kinesisk marked. Grovvareselskabet har en foderfabrik i Hunan-provinsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs