Watch Medier

Hardwareforhandler er blevet solgt til kapitalfond

Hardwareforhandleren Egiss er blevet solgt til en kapitalfond. Det oplyser stifter og adm. direktør, Jesper Ravn, der selv beholder 16 pct.

Egiss er stiftet af Jesper Ravn, som fortsat har en mindre aktiepost. | Foto: Egiss PR

Den danske hardwareforhandler Egiss er blevet solgt til den London-baserede kapitalfond EMK Capital.

Det bekræfter stifter og direktør Jesper Ravn over for ITWatch. Han ønsker ikke at oplyse købsprisen.

Jesper Ravn startede Egiss i 2013, og selskabet er siden da vokset fra 3 medarbejdere til i dag at være 60 ansatte. I 2020 omsatte Egiss for 867 mio. kr., og stifteren forventer at omsætningen runder 1 mia. i 2021.

"Vi ønsker at vækste yderligere både organisk og ved opkøb. Og for at kunne understøtte det næste store kapitel i vores historie har vi synes, at det var tiden til at få en stærk kapitalpartner i ryggen," siger han til ITWatch.

"Idéen er, at vi skal udvide vores kompetencer, vores produktkatalog og vores globale foot print. Det er EMK Capital den rigtige partner til."

Jesper Ravn forsikrer, at hans rolle ikke kommer til at ændre sig, og at han fortsætter som adm. direktør. Efter salget ejer han 16 pct. af aktierne i selskabet. Tidligere havde han en større ejerandel, men Jesper Ravn ønsker ikke at oplyse præcist, hvor meget han har afgivet ved salge

Hardwareforhandler sigter mod at nå milliardomsætning i 2021

Hardwareforhandlere presses på indtjening og det kan udløse opkøb 

Mere fra Watch Medier

Hartmann-aktionærer i oprør over Stadils planer

En gruppe aktionærer arbejder ifølge Børsen på at forhindre hovedaktionærens indløsning af æggebakkeproducentens aktier. De finder tilbuddet for lavt, og oprøret bidrog til en kursstigning fredag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs