Watch Medier

Lars Thuesen overtager Apollo-flyselskab

Den danske ejer af flyselskabet Jettime, Lars Thuesen, har udvidet sit flyimperium med det svenske charterflyselskab Novair, som transporterer rejseselskabet Apollos kunder.

Lars Thuesen har overtaget et flyselskab mere. | Foto: Daniel Hedelund

Det svenske charterflyselskab Novair (Nova Airlines AB), der hidtil har fungeret som inhouse-flyselskab for Apollo Rejser, er blevet solgt.

Det skriver branchesitet Check-In.

Køberen er den danske finansmand og investor Lars Thuesen, der i forvejen ejer charterflyselskabet Jettime og samtidig også har en beskeden ejerandel på 3,86 pct. i airBaltic.

"Jeg køber et veldrevet flyselskab med base i Sverige, som har fløjet Apollos kunder på ferie i 20 år og sammen med Jettimes cirka 500.000 ferierejsende årligt - før corona - fra primært Danmark og Finland, så er de to selskaber tilsammen fundamentet for en kritisk størrelse og en platform at vækste ud fra i hele Norden," siger Lars Thuesen til mediet.

Lars Thuesen har ifølge Check-In placeret sin nye investering i et selskab, der hedder Jet Nordic Group efter en nylig navneændring fra Dutch Travel Partners.

Dermed kan konturerne tegne sig til et nyt uafhængigt, nordisk charterflyselskab, hvis det på sigt bliver muligt at sammenlægge aktiviteterne i de to flyselskaber, som Lars Thuesen fremover vil kontrollere, skriver branchesitet.

Novair råder over to leasede Airbus A321neo og kan årligt transportere cirka 240.000 Apollo-gæster.

Læs mere her:

Aktionær bliver eneejer af Basisbank 

Mere fra Watch Medier

Teleselskaber betaler over 2 milliarder for nye frekvenser til 5G

Efter et langt tilløb er statens frekvensauktion, der får afgørende betydning for fremtidens 5G-udrulning, endeligt afsluttet. De store teleselskaber får næsten lige store andele af det værdifulde frekvensbånd og betaler over 2 mia. kr. for rettighederne.

Super League-boss: Udbryderliga kan ikke fortsætte

Projektet med European Super League har ingen fremtid, siger udbryderligaens medstifter, Andrea Agnelli fra Juventus. De seks engelske klubber i projektet plus nu også Atlético Madrid, Inter, Milan og Juventus er faldet fra.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier