Watch Medier

Forsvaret køber ekstrasikret Nets-domicil for over en kvart milliard

For et beløb på 278,5 mio kr. overtager Forsvaret en over 25.000 kvm stor kontorejendom i Ballerup, der indtil 2019 udgjorde betalingsformidleren Nets' hovedkvarter. Forsvaret skal bruge ejendommen til aktiviteter inden for cybersikkerhed.

Kontorejendommen i Ballerup har været hovedkvarter for Nets og har særlige kvaliteter inden for it-sikkerhed. | Foto: Nordanö

Bygningsstyrelsen har på vegne af Forsvaret købt betalingsudbyderen Nets' tidligere domicil i Ballerup af det familieejede selskab City Property Holding for 278,5 mio. kr. Det skriver sælgers rådgiver, Nordanö, i en pressemeddelelse.

Ejendommen, der først og fremmest består af kontorfaciliteter, ligger på adressen Lautrupbjerg 8-10 som en del af erhvervsområdet Lautrupparken i Ballerup og breder sig over 25.767 kvm. I øjeblikket lejer Mastercard sig ind i bygningen.

"Ejendommens robuste kvaliteter inden for serverrum og sikkerhed tiltaler virksomheder eller institutioner med særlige behov inden for IT og datahåndtering. At Forsvaret nu skal benytte ejendommen til aktiviteter inden for cybersikkerhed, er dermed en god løsning," siger Mathias Erbo Kryspin, partner hos Nordanö, i meddelelsen.

Ifølge direktør hos City Property Holding Hans Henrik Klovberg har man valgt at skille sig af med ejendommen, da den "ikke længere passer til vores strategiske fokus." Ud over Nordanö har sælger haft WTC Advokater som rådgivere.

Bygningsstyrelsen fik godkendt købet af Folketingets Finansudvalg torsdag, og Forsvaret flytter 1. juli ind i den ejendom, som Nets forlod i 2019 efter at have haft hovedsæde på adressen i ni år.

Betalingsudbyder skifter hovedsæde og flytter 1100 medarbejdere 

Mere fra Watch Medier

MT Højgaard skifter ud på topposten

Henrik Mielke fik halvandet år i stolen hos entreprenørselskabet MT Højgaard, før der igen er udskiftning. Afløser har fortid hos Huscompagniet og NCC.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs