Fusion skaber techvirksomhed med 200 ansatte

To selskaber inden for digitaliseret boligadministration, Unik System Design og Logicmedia, fusionerer. De sker efter ti år, hvor førstnævnte har ejet 50 procent af Logicmedia.
Ledelsen i det nye fælles selskab. Fra venstre: Jens Find (adm. direktør), Thomas Kjaer Nielsen (produktdirektør), Tonni Bjerregaard Rasmussen (produktdirektør) og Knud Møller (markedsdirektør). | Foto: PR / Unik System Design
Ledelsen i det nye fælles selskab. Fra venstre: Jens Find (adm. direktør), Thomas Kjaer Nielsen (produktdirektør), Tonni Bjerregaard Rasmussen (produktdirektør) og Knud Møller (markedsdirektør). | Foto: PR / Unik System Design

En ny storspiller på det danske marked for ejendomsteknologi - proptech - ser dagens lys, efter at Logicmedia og Unik System Design er blevet enige om at samle kræfterne under ét. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Konsekvensen af fusionen bliver en ny, samlet virksomhed med over 200 medarbejdere på kontorer i København, Aarhus og Vejle. Selskabets fokus er til digitale løsninger til boligadministration.

"Unik og Logicmedia er begge førende Proptech-virksomheder med forskellige styrkepositioner og kompetencer inden for hver deres område," udtaler adm. direktør i Unik System Design Jens Find i pressemeddelelsen.

De to selskaber har haft et tæt samarbejde siden 2011, hvor Unik System Design købte 50 procent af Logicmedia. Siden da er Logicmedia vokset fra 6 til 34 medarbejdere og Unik System Design fra 80 til 170.

"Vores it-løsning, Unik Bolig, har fokus på den samlede brancheløsning til boligadministration og er igennem de sidste 10 år blevet integreret med Logicmedias skarpe løsninger til digital ejendomsdrift og decentrale medarbejdere," udtaler Jens Find.

Det første store fællesprojekt var at gøre flyttesyn digitalt, hvilket selskaberne var de første til at introducere. Senere er der kommet andre fælles produkter til, for eksempel opgavestyring og beboerapps. Næste projekt bliver en helstøbt oplevelse for administration, bestyrelse og beboere med fokus på selvbetjening, automatisering og fællesskab.

"Vi har fået et stærkere afsæt for fremtidens portaler, optimering af processer, automatiserede løsninger og selvbetjeninger med fuld sammenhæng i Unik Bolig. Denne fusion vil kunne mærkes meget positivt ude hos vores kunder," udtaler markedsdirektør i Unik Bolig Knud Møller.

Som led i fusionen træder stifterne af Logicmedia, Tonni Bjerregaard Rasmussen og Thomas Tverskov Kjær, ind i ledelsen og bliver medejere i det nye selskab. De mener, at et fælles ejerskab kommer til at give "bedre og mere sammenhængende produkter."

"Vi har et ønske om sammen at kunne udbrede intelligent digital boligadministration, og vi glæder os til at være med til at løfte de muligheder med det samlede hold," udtaler de i pressemeddelelsen.

Iværksætter vil forenkle administration af ejendomme 

Innovationsfond skyder millioner i proptech-firma: "Det er en form for blåstempling"

Hvor blev innovationen af inden for administration af ejendomme?

Lokal investorgruppe overtager ti erhvervsbygninger i Vejle 

Proptech-firma med offentlige millioner i ryggen lander ny aftale 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også