Watch Medier

Lars Larsen-selskab tæt på svensk opkøb

Den svenske butikskæde Sängjätten med i alt 20 butikker er på vej til at blive solgt til danske Sengespecialisten, der ejes af Lars Larsen Group.

Den svenske kæde holder typisk til i bilvenlige butiksområder i udkanten af svenske byer. | Foto: PR

Den danske butikskæde Sengespecialisten, der har milliardkoncernen Lars Larsen Group i ryggen, er i tætte forhandlinger om at overtage en stribe svenske butikker, skriver Finans.

Ifølge en pressemeddelelse mandag morgen er der dialog om at købe Sängjätten (Sengekæmpen, red.) med 17 egne butikker og tre franchisebutikker. Kæden omsætter ifølge Finans for ca. 125 mio. kr. og ejes af den hollandske, børsnoterede detailkoncern Beter Bed.

"Personligt ville jeg helst have ventet, til handlen var endeligt på plads, men da vi er enige om langt det meste, kan jeg ikke forestille mig, at det ikke lykkes. Derfor vælger jeg at glæde mig over, at vi nu har fået den perfekte mulighed for at opfylde vores drøm om ekspansion til udlandet," udtaler Martin Amstrup Bang, adm. direktør for Sengespecialisten, i meddelelsen.

Sengespecialisten blev for syv år siden overtaget af familieejede Lars Larsen Group og bebudede ved seneste regnskab ekspansion i Sverige eller Norge med egne butikker eller via opkøb.

Mere fra Watch Medier

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs