Watch Medier

Dansk startup får rekordbeløb

Softwareplatformen Lenus får hele 387 mio. kr. af EQT Venture. Det er så stor en kapitaltilførsel, at det vækker international opsigt, skriver Børsen.

Bertram Thorslund og tre andre udviklede Lenus tilbage i 2016. | Foto: Lenus

Svenske EQT Ventures tilfører den danske softwareplatform Lenus hele 387 mio. kroner, i hvad Børsen kalder Danmarks største serie A-runde af kapital til en startup.

Lenus er en fitnessplatform udviklet af den i dag 29-årige Bertram Thorslund, der udviklede den sammen med tre andre tilbage i 2016, og i dag kan de så hæve de mange penge til udvikling og vækst.

"Det er nærmest ubeskriveligt mange penge. Vi glæder os til at få kanaliseret alle pengene ind i forretningen og kunne løbe endnu hurtigere," siger Bertram Thorslund til avisen, mens Lars Jörnow, partner i EQT Ventures, tilføjer, at beløbet "viser, hvor begejstrede vi er."

Lenus er en softwareplatform, som er målrettet personlige trænere, diætister og kostvejledere, skriver avisen.

Nodes-stifter investerer i tidligere konkurrents nye selskab 

Mændene bag landets største startups: Det er naturligt at forlade Danmark 

Mere fra Watch Medier

Alm. Brand køber Codans danske forretning af Tryg

Tryg og canadiske Intact har fundet en køber til Codan i Danmark. Alm. Brand betaler 12,6 mia. kr. for overtagelsen og bliver landets næststørste skadesforsikringsselskab. Det meste af købesummen skaffes ved at udstede nye aktier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier