Watch Medier

Inden for 48 timer lander en stævning på bordet hos Bella Center-selskabet BCHG

Ejendomsinvestor Michael Kaa Andersen endte som forventet med at trække det korteste strå på tirsdagens generalforsamling i BCHG, der står bag Bella Center og tre hoteller. Her blev en nedskrivning af hans aktiepost sammen med en ny ejerkreds vedtaget.

"Jeg har ikke ønske om nogen erstatning. Jeg har et ønske om at fortsætte som aktionær og komme med de penge, som jeg ikke er i tvivl om, at selskabet mangler," siger Michael Kaa Andersen. | Foto: PR/Proark

En kapitalnedsætttelse i selskabet bag Bella Center og flere hoteller bliver nu en sag for domstolene. Med kapitalnedsættelsen bliver de nuværende ejeres aktier værdiløse, mens en ny ejerkreds anført af en privat investorgruppe, Nordea og Vækstfonden skyder penge ind – uden at den gamle ejerkreds får lov at være med.

Hidtidig minoritetsaktionær Michael Kaa Andersen oplyser til EjendomsWatch, at han på dagens generalforsamling, hvor kapitalnedsættelsen skulle stemmes igennem, har annonceret den stævning, som han allerede varslede i sidste uge.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Chr. Augustinus Fabrikker skyder 400 millioner i grøn fond

Milliardinvestoren Chr. Augustinus Fabrikker er blandt de primære investorer i en grøn investeringsfond, der har sikret sig et samlet kapitaltilsagn på knap en mia. kr. Fonden har fokus på virksomheder, der er markedsledende i bæredygtighed inden for branche.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs