Watch Medier

Medie: Kapitalfond indleder salg af Lakrids By Bülow

En amerikansk specialist i virksomhedshandler er ifølge mediet Inside Business blevet hyret som rådgiver ved et kommende salg af Johan Bülows lakridseventyr.

Johan Bülow stiftede det bornholmske lakridsfirma. | Foto: Brian Karmark/ERH

Med en ambition om at finde en køber, der står klar med 500-600 mio. kr., har den svenske kapitalfond Valedo ifølge mediet Inside Business hyret det amerikanske M&A-hus Baird til at sælge iværksættereventyret Lakrids By Bülow.

Den bornholmske virksomhed, der blev stiftet af Johan Bülow, har efter Valedos entre i 2016 haft svært ved for alvor at levere gode resultater, men dog toppede Lakrids By Bülow tidligere på året alle tidligere regnskaber med en rekordstor omsætning på 256 mio. kr. og et resultat før skat og afskrivninger på 38 mio. kr.

I en mail til Inside Business vil Lakrids By Bülows adm. direktør, Fredrik Nilsson, hverken be- eller afkræfte, om der er skudt gang i en salgsproces:

"Som du sikkert forstår, kan vi ikke kommentere på rygter. Valedo er en kapitalfond og ikke en evig majoritetsejer, derfor kommer Lakrids by Bülow på et eller andet tidspunkt til at sælges eller noteres på børsen. Det præcise tidspunkt og processen for samme styres af Valedo," skriver han.

Ved fremlæggelsen af regnskabet for 2020 i april oplyste direktøren, at planen i 2021 var at investere yderligere og tage flere internationale markedsandele i blandt andet England og Tyskland. Derudover var planen også at lancere en ny webshop i USA.

Skandinavisk sushiaktør oplever giftig cocktail på råvarefronten

Lakridskonge leverer bedste regnskab nogensinde

Kokkenes Køkken vil servere flere lokale fødevarer

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs