Watch Medier

Nyt logistikopkøb skal styrke DFDS i Østeuropa og give bedre chancer i udbud

DFDS har overtaget det danske logistikselskab ICT Logistics, som især har fokus på Østeuropa. Overtagelsen vil bidrage til bedre muligheder for at hente nye kontrakter i store udbud, fortæller topchef Torben Carlsen i et interview, hvor han også indikerer købsprisen.

Torben Carlsen, | Foto: DFDS

DFDS har igen haft pengepungen fremme og overtager nu det danske logistikselskab ICT Logistics, der har base i Herning. Det er bare det seneste opkøb på logistikområdet, hvor DFDS har store planer om at vokse.

Der er dog tale om et betydeligt mindre opkøb end hollandske HSF Logistics, som DFDS netop har afsluttet overtagelsen af. Omsætningen for ICT Logistics er således blot på 260 mio. kr., mens HSF Logistics omsætter for 2,6 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Tre techgiganter står for 42 pct. af annoncesalget i Danmark

Alene Facebook, Google og Linkedin tegnede sig for mere end fire ud af 10 annoncekroner, der blev omsat for inden for de danske grænser i 2020 ifølge ny rapport. Dermed har de ædt sig yderligere ind i markedet. Det understreger behovet for politisk fokus på området, lyder det fra direktør i Danske Medier Research.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs