Watch Medier

Trifork køber andel af samarbejdspartner

Det børsnoterede it-selskab Trifork har købt 40 procent af samarbejdspartneren Develco, som også gør sig inden for intelligente løsninger til bygggeindustrien.

Foto: PR

Trifork har torsdag via sin Labs-forretning overtaget 40 pct. af aktierne i Develco.

Det oplyser koncernen i en meddelelse til fondsbørsen.

Trifork og Develco, som gør sig inden for løsninger til internet-of-things (iot), trådløs kommunikation og embedded software, har gennem flere år arbejdet sammen, fremgår det.

"Der sker en hurtig udvikling inden for intelligente digitale løsninger specifikt i byggeindustrien og dens bredere applikationer. Løsninger, der ikke kun øger komforten og gør livet lettere, men også løser problemer, vi ikke engang vidste, vi havde," siger Søren Eskildsen, direktør for Trifork Smart Building, i meddelelsen.

"Det er det, vi fokuserer på i Trifork Smart Building, og med vores Labs-investering i Develco er vi nu tættere på meget erfarne iot-evner, så vi kan dække hele værdikæden og kan hjælpe vores kunder med at få deres produkter hurtigere på markedet."

 

Trifork sætter kursen mod rekord efter opjustering

Trifork opjusterer forventningerne til 2021

Trifork udvider samarbejde med Rigshospitalet 

Mere fra Watch Medier

Online-banken Lunars norske opkøb bremses: Kan ikke skaffe pengene

Lunar er løbet ind i problemer i sit arbejde med at skaffe kapital til at købe den børsnoterede norske bank Instabank. Den danske online-bank har meddelt det norske finanstilsyn, at den får svært ved at nå deadline i september, fremgår det af børsmeddelelse. (Opdateret)

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

Der har længe været forlydender om, at transportselskabet Arriva i Danmark, der står for bus- og togdrift på flere strækninger, var på salgslisten hos ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn. I nyt dansk regnskab bekræfter Arriva Danmark, at forretningen skal sælges til en eller flere investorer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs