Watch Medier

Nrep køber små 600 boliger

I en handel med et familieejet selskab overtager den nordiske ejendomsinvestor Nrep 23 boligejendomme på i alt 46.000 kvm placeret i Odense, Svendborg og København. Ifølge sælgeren frigør salget midler til ny ekspansion.

”Med denne investering har vi fået en række små boliger, som til gengæld har en overkommelig husleje og en god beliggenhed i Odense," siger Anne Sofie Vett Raaschou, investeringschef i Nrep | Foto: Martin Bubandt

Fynske Togt Ejendomme sælger samtlige sine boligejendomme til den nordiske ejendomsinvestor og -udvikler Nrep, oplyser virksomhederne.

"Vores fokus er primært på hovedstæderne og de lidt større byer, men denne gang opstod der en attraktiv mulighed i Odense. Flere kender os som en projektudvikler, men vi har også stor appetit på eksisterende og færdigudviklede ejendomme, særligt i regi af Nrep Income+, og det er denne investering udtryk for," udtaler Anne Sofie Vett Raaschou, investeringschef i Nrep, i en pressemeddelelse.

Ifølge Mogens Tveskov, adm. direktør og medejer af Togt, realiserer salget et enormt udviklingspotentiale for koncernen:

"Ved at sælge den del af porteføljen, hvor de færdigudviklede projekter ligger, frigives der ressourcer, som skal fokuseres på nye udviklingsprojekter. Handlen med Nrep er derfor langt fra et farvel til ejendomsbranchen – men derimod en unik mulighed for at indfri et nyt potentiale i Togt-koncernen," udtaler han i en pressemeddelelse.

Velovervejet beslutning

Der er tale om et salg af en samlet boligmasse på næsten 46.000 kvm, der er fordelt på 23 ejendomme i hhv. Odense, Svendborg og København.

De knap 600 lejemål er hovedsageligt lejeboliger i Odense, og Nrep har i salgsprocessen fokuseret på det vækstpotentiale, man oplever i byen, lyder det.

Ifølge Togt er frasalget en velovervejet beslutning, som har været længe undervejs.

"Forud for den endelige handel har der været interesse fra flere forskellige investorer – både danske og internationale - men vi er meget tilfredse med, at det er blevet en velrenommeret og fremtidssikret investor som Nrep, der nu overtager porteføljen," lyder det fra Mogens Tveskov.

Der er samlet afsat i niveauet 75 mio. kr. til en større opgradering af de 23 ejendomme. Netop investeringer i færdigudviklede ejendommene og efterfølgende opgradering er et kendetegn for Nrep-fonden Income+, lyder det fra køber:

"Med denne investering har vi fået en række små boliger, som til gengæld har en overkommelig husleje og en god beliggenhed i Odense bl.a. tæt på den nye letbane. Vi kommer til at gøre ejendommene grønnere, mere kundevenlige, og så skal de energiforbedres markant – præcis som vi har gjort det på tidligere investeringer," siger Anne Sofie Vett Raaschou.

Handlen er formidlet af Colliers, og Togt er rådgivet af Agenda Advokater og Deloitte, mens Nrep var bistået af Bruun & Hjejle, PWC, Nordicals og Cowi.

"Handlen med Nrep er derfor langt fra et farvel til ejendomsbranchen – men derimod en unik mulighed for at indfri et nyt potentiale i Togt-koncernen," siger Mogens Tveskov, medejer af Togt. | Foto: PR / Togt Ejendomme

Nrep går efter CO2-neutral ejendomsportefølje i 2028

Nrep i trecifret millionhandel med studieboliger

Investeringschef skifter Pears ud med Nrep 

Mere fra Watch Medier

Udfordringerne tyngede Vestas i 2022

Den danske mølleproducent Vestas oplevede tilbagegang i salget i 2022 og forventer et lavere aktivitetsniveau i 2023, fremgår det af foreløbige regnskabstal. 

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs