Dansk startup solgt til amerikansk krisestyringsspecialist

Krizo er blevet opkøbt af amerikanske Dataminr, der vil integrere den danske startups software-løsning i sin platform, der overvåger kritiske hændelser for virksomheder.
Foto: Colourbox / arkivfoto
Foto: Colourbox / arkivfoto

Amerikanske Dataminr, der er et af verdens førende selskaber inden for it-værktøjer til krisestyring i realtid, har købt den danske startup Krizo, skriver Børsen.

Parter oplyser ikke prisen på handlen, der betyder, at Krizos to stiftere, Emil Pfeiffer Stenbøg og Magnus Josias, samt syv medarbejdere fortsætter hos Dataminr.

Når virksomheder bliver ramt af en kritisk hændelse, er tid ofte afgørende for at komme helskindet videre, og netop det lancerede Krizo i 2019 en platform til, og derfor er aftalen med Dataminr et naturligt match, lyder det fra stifter og adm. direktør i Krizo, Emil Pfeiffer-Stenbøg.

"Virksomheder vil ikke alene opdage kritiske hændelser hurtigere end nogensinde før med Dataminrs AI-platform, de vil også være i stand til hurtigere og mere effektivt at reagere i realtid på disse begivenheder med vores platform," siger Emil Pfeiffer-Stenbøg til Børsen.

Flere bestyrelsesmedlemmer forlader kapitalsøgende it-selskab 

Visma køber aarhusiansk softwareselskab 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår