Watch Medier

Medie: MT Højgaard takkede nej til at købe kriseramte Barslund

MT Højgaard var en af flere entreprenører, der angiveligt ikke var interesserede i at opkøbe entreprenørselskabet Barslund, som nu er gået konkurs, skriver Børsen.

MT Højgaards direktør, Morten Hansen. Entreprenørselskabet var ligesom flere andre ikke interesserede i at overtage Barslund, skriver medie. | Foto: Gregers Tycho/Ritzau Scanpix

Det kriseramte danske entreprenørselskab Barslund står muligvis over for et kollaps, da nylige forsøg på at redde det pressede selskab er fejlet. Heller ikke et forsøg på at sælge selskabet til konkurrenterne er lykkedes, da blandt andet MT Højgaard har sagt "nej tak".

Det skriver dagbladet Børsen.

Entreprenørselskabet Barslund, der har 400 ansatte, bad i 2020 Deloitte om hjælp til at finde en løsning på selskabets gældssituation.

Det lykkedes ikke, og derfor fik Deloitte efterfølgende opgaven med at forsøge et salg, erfarer Børsen, hvis oplysninger også går på, at MT Højgaard blandt flere andre ikke var interesseret i at overtage Barslund.

Barslunds krise skyldes blandt andet store tab på et motorvejsprojekt i Sverige, hvor selskabet har mistet 200 mio. kr., men likviditeten er også presset af, at koncernen ikke har vundet alle de voldgiftssager, ledelsen havde forudsat, og hvorfra 300 mio. kr. i yderligere betalinger skulle være kommet. Heriblandt tabte Barslund i sommer en voldgiftssag til 100 mio. kr. til MT Højgaard.

Entreprenørkoncern viser interesse for konkursramt selskab

Konkursramt entreprenørselskab har sat gang i en budproces

Dansk anlægsentreprenør er gået konkurs 

Mere fra Watch Medier

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs