Watch Medier

Dansk cloudfirma med 70 ansatte opkøbt af Sentia-ejer

Kapitalfonden bag it-koncernen Sentia har sammen med tysk cloud-spiller opkøbt et dansk selskab, der skal danne spydspids i en stor europæisk satsning på cloudservice. Der følger 70 danske medarbejdere med i handlen.

Efter salget fortsætter Christian Møller som adm. direktør. | Foto: PR

Den danske cloud-virksomhed Cvation er nu blevet overtaget af det tyske cloud-selskab Skaylink. Dermed indgår det danske selskab i en satsning, som det tyske selskab har indledt med hosting-koncernen Sentias storejer i ryggen

Cvation er specialiseret i at udbygge cloud-løsninger i Microsofts Azure og det tyske selskab Skaylink vil med købet "komme et skridt nærmere sit mål om at blive den førende udbyder af cloud-serviceydelser på tværs af Europa," som selskabet skriver.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Fjerde opjustering: Mærsk varsler gigantoverskud

A.P. Møller-Mærsk regner nu med et resultat før renter og skat på små 20 mia. dollar eller knap 130 mia. kr. for hele 2021. De voldsomme prisstigninger på containerfragt har fået rederigiganten til at opjustere fire gange.

Coop rykker rundt i direktørtruppen

Med afsæt i den nye strategi bliver der rykket rundt på stolene i koncernledelsen i Coop. I front for Superbrugsen vender en gammel kending tilbage, ligesom Irmas kædedirektør forfremmes, og en afløser udnævnes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs