Watch Medier

Familie sælger ferieparken Jesperhus til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors.

Fra venstre sælgerne af Jesperhus Feriepark Jesper, Karsten, Ole og Peter Overgaard samt repræsentant for køberne Ola Enquist, First Camp. | Foto: Jesperhus/PR

Den familieejede feriepark Jesperhus har fået nye ejere.

Familien bag ferieparken på øen Mors i Nordjylland har således indgået en handel om salg med selskabet First Camp, som allerede ejer seks campingpladser i Danmark

Familien ønsker dog ikke at fortælle om økonomien i handelen, oplyses det i en pressemeddelelse.

Siden Jesperhus slog dørene op for første gang i 1966, har ferieparken været ejet af Overgaard-familien. Indtil nu har parken været drevet og ejet af de fire brødre Jesper, Peter, Karsten og Ole.

"Det er med en blanding af både stolthed og vemod, at vi slipper nøglerne til den virksomhed, vores forældre startede tilbage i 1966, og som både har været en kæmpe del af vores opvækst og arbejdsliv lige siden," siger brødrene i pressemeddelelsen.

Ifølge First Camp, der er ejet af den kapitalfonden Norvestor, der har base i Oslo, er der ingen intentioner om at ændre på Jesperhus' nuværende strategi.

Tværtimod er der planer om at investere i strategien, der især handler om at koble børnevenlig ferie med online underholdning.

Planerne er med til at give ro i maven hos de fire brødre, nu hvor de overdrager nøglerne til stedet til First Camp og Norvestor.

"Vi mener, at de er de helt rigtige ejere af Jesperhus, og vi er sikre på, at vores stærke Jesperhus-team vil blomstre endnu mere med dem i ryggen," siger brødrene.

Jesperhus beskæftiger cirka 40 fastansatte og cirka 400 sæsonansatte.

Den endelige overdragelse til de nye ejere sker med virkning fra årsskiftet.

 

Mere fra Watch Medier

Maersk når ned på skattesats under to procent

Containerrederierne Maersk og tyske Hapag-Lloyd, der opererer under kritiserede tonnageskatteordninger, har fået halveret deres effektive skattesatser i andet kvartal i år, viser nye beregninger. Analysehus forudser politisk stormløb mod skatteordningen.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs