Watch Medier

Pålægskoncernen Delika solgt til kapitalfond: "Nu skal vi på opkøbsjagt"

Efter at være solgt til kapitalfonden Erhvervsinvest får Delika Food Group muskler til at gennemføre nogle af de udvidelsesplaner, som har stået stille under corona, siger direktør Kurt Møller.

Pålægskoncernen kan nu købe op. | Foto: Ole Lind/Ritzau Scanpix

Mandag aften landede nyheden om, at pålægsvirksomheden Delika Food Group har fået nye majoritetsejere i form af kapitalfonden Erhvervsinvest. Og den nu tidligere storaktionær og direktør Kurt Møller er ikke sen til at sætte ord på, hvad det kommer til at betyde.

"Nu skal vi på opkøbsjagt," siger Kurt Møller, der sammen med Tom Elert Christensen, har solgt 80 pct. af Delika Food Group i det, der må betegnes som en hurtig handel med kapitalfonden, der i forvejen ejer fødevarevirksomhederne Samsø Syltefabrik og European Freeze Dry.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs