Dansk software-startup henter trecifret millionbeløb

En række internationale investorer skyder 230 mio. kr. i danske Pento, der udvikler software til lønadministration. Pengene skal bruges til at erobre tre nye markeder, herunder Spanien.
Pento-stifterne Jonas Bøgh Larsen (tv.) og Emil Hagbarth Rasmussen. | Foto: Pento / PR
Pento-stifterne Jonas Bøgh Larsen (tv.) og Emil Hagbarth Rasmussen. | Foto: Pento / PR

For anden gang i 2021 henter softwareselskabet Pento et trecifret millionbeløb fra investorer, og i denne omgang er der tale 230 mio. kr., skriver Børsen.

Softwareselskabet, der står bag en løsning til at automatisere lønadministration, rejste så sent som i maj 100 mio. kr., og Pento har tidoblet omsætningen i år.

"De penge, som vi rejste i maj, har vi stadig en masse tilbage af. Mange af vores hypoteser har vist sig rigtige, og vi har samtidig fået hul på markedet for store virksomheder i Storbritannien," siger Jonas Bøgh Larsen, der stiftede Pento sammen med Emil Hagbarth Rasmussen i 2017, til Børsen.

Det er de to amerikanske venturefonde Avid Venture og Tiger Global, som har ført an i den seneste runde, hvor de eksisterende investorer Seedcamp, Local Globe og General Catalyst også skød flere penge i det danske softwareselskab.

Softwarehus henter millioner fra Snapchat-investor 

Startup bag lønsoftware rejser 18 mio. kr.  

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også