Watch Medier

Meldinger om salgsplaner for DSV-rival florerer op til tysk regeringsskifte

Ifølge tyske medier er der indgået en hemmelig aftale mellem partierne i den nye tyske regeringskoalition om, at det statslige togselskab, Deutsche Bahn, skal frasælge transport- og logistikkæmpen DB Schenker. DSV har tidligere signaleret interesse for at købe rivalen.

DB Schenker er et af verdens største transportselskaber. | Foto: Marvin Ibo Gngr/AP/Ritzau Scanpix

Tirsdag eftermiddag blev der i Tyskland underskrevet en ny regeringsaftale, som socialdemokratiske SPD, miljøpartiet De Grønne og det liberale parti De Frie Demokrater (FDP) står bag.

Og onsdag har den tyske Forbundsdag godkendt den nye regering under ledelse af socialdemokraten Olaf Scholz, der slog det konservative CDU's kanslerkandidat, Armin Laschet, ved valget i september.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs