Rekom og Spritfabrikken Danmark køber sig ind i dansk spiritusfirma

Ambitionerne for væksten er store i et spiritusselskab stiftet af arving fra milliardkoncernen FLSmidth, efter Rekom og Spritfabrikken Danmark er blevet en del af ejerkredsen.
Foto: Peter Thomsen / Watch Medier
Foto: Peter Thomsen / Watch Medier

Den danske bargigant køber sig i selskab med Spritfabrikken Danmark ind i det danske spiritusfirma I Am Drinks for et ukendt beløb.

Det skriver Finans.

Selskabet har indtil nu været ejet af en af arvingerne til milliardkoncernen FLSmidth, Martin Bundgaard. Ifølge ham handler beslutningen om at få nye partnere med i I Am Drinks om at forløse selskabets potentiale.

"Det handler simpelthen om, at Rekom og Spritfabrikken er de helt naturlige partnere til at hjælpe med at forløse I Am Drinks’ vækstpotentiale. De kommer med hver deres ekspertise på begge sider i vores værdikæde. Spritfabrikken Danmark på produktsiden og Rekom på kunde- og afsætningssiden. Derfor er vi det helt perfekte match for hinanden," siger han i en skriftlig kommentar til Finans.

I Am Drinks producerer udelukkende vin og vodka under eget varemærke og har endnu ikke præsteret et overskud, men forventningerne er ifølge avisen store i kølvandet på det nye samarbejde.

I 2020 lød bundlinjen på minus 3 mio. kr. mod minus 1,7 mio. kr. året før.

Rekom-bagmand køber ikonisk københavnerbygning

Trods nedlukning og restriktioner: Adam Falberts formue vokser yderligere

18 diskoteker idømmes bøder for karteldannelse 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også