Watch Medier

Milliardhandel forude: Investorer kredser om landets største biogaskoncern

Danmarks største biogaskoncern, Nature Energy, der ejes af to kapitalfonde og Sampension, kan komme i spil i en handel til mindst 10 milliarder. "Vi har fået en del henvendelser de seneste år," siger formand Jesper Lok.

Foto: Nature Energy / PR

Biogaskoncernen Nature Energy, der har to internationale kapitalfonde og pensionsselskabet Sampension i ejerkredsen, styrer mod et salg i milliardklassen.

Det erfarer AgriWatch og KapitalWatch fra flere kilder, der vurderer, at en kommende transaktion med landets største biogaskoncern vil have en værdi på et tocifret milliardbeløb.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs