Watch Medier

Dansk søgemaskine sikrer sig knap 120 millioner i ny kapital

Danske Raffle.ai, der har udviklet en søgemaskine baseret på kunstig intelligens, har skaffet et trecifret millionbeløb i ny kapital. Størstedelen af pengene kommer fra en amerikansk venturefond, men også fra Vækstfonden, der tidligere har skudt penge i virksomheden.

Suzanne Lauritzen, medstifter og adm. direktør, Raffle.ai | Foto: Raffle.ai / PR

It-virksomheden Raffle.ai har lukket en investeringsrunde - en serie a-runde - der sikrer virksomheden et samlet beløb på 18 mio. dollar, knap 120 mio. kr.

Hovedparten af pengene kommer ifølge en pressemeddelelse fra den amerikanske venturefond K1 – det er K1’s første investering i en danske virksomhed. Statens finansieringsfond, Vækstfonden, er også med i runden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Nu vil Deloitte også være it-konsulenthus

Konsulenthuset Deloitte har gang i en udvikling hen mod også at blive et it-konsulenthus. Senest har Deloitte købt endnu et SAP-hus i Danmark, men andre teknologier fylder stadig mere.

Genmab-topchef: Hvis vi havde købt Biontech havde vi nok sløjfet coronavaccinen

Genmab har på få år opbygget finansielle muskler til at kunne investere efter behag, mens kapitalen tørrer ud andre steder i biotekindustrien. Alligevel foretrækker Genmab-topchef Jan van de Winkel partnerskaber frem for opkøb. For havde Genmab købt den tyske samarbejdspartner Biontech, kunne det have kostet verden coronavaccinen, siger han til MedWatch.

Lækket udspil: EU vil på få år fordoble antallet af varmepumper

I et endnu ikke offentliggjort udspil i kampen for at blive uafhængig af russisk olie og gas lægger Europa-Kommissionen op til at sætte turbo på udrulningen af varmepumper og øge kravene til energieffektivisering. ”Det er en god kurs,” siger dansk chefforhandler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs