Milliardhandel med nye boligfællesskaber

Ejendomsselskabet Nrep har opkøbt otte boligfællesskaber med over 500 færdige boliger udviklet af projektselskabet Tetris.
Foto: PR / Nrep
Foto: PR / Nrep

For en pris af omkring 1,3 mia. kr. køber ejendomsselskabet Nrep otte såkaldte Agorahaver - et koncept for boligfællesskaber - af udvikleren Tetris, oplyser parterne i en pressemeddelelse mandag.

”Dermed sikres Tetris kapital til at udbrede det succesfulde koncept yderligere og opbygge en ny portefølje. Boligfællesskaberne imødekommer efterspørgslen fra seniorer, som i stigende grad ønsker at bo sammen med andre,” skriver Nrep, der i 2019 blev medejer af Tetris, netop for at sætte gang i væksten.

”Vi købte os ind i Tetris, fordi vi troede på deres boligfælleskabskoncept og forretningen i det hele taget. Begge har vist deres berettigelse, og denne handel skal sikre, at Tetris får muskler til at opbygge den næste portefølje af Agorahaver. Vores ejerskab af den første portefølje sikrer desuden, at den samlede portefølje af Agorahaver bliver i familien, så der inden for de næste par år eventuelt vil kunne gennemføres et større samlet exit,” siger Claus Borkenfelt, investeringsmanager i Nrep, i meddelelsen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også