Familieejet stål- og betonkoncern solgt til tysk byggegigant

DS Gruppen i Hobro er for et ukendt blevet solgt til den tyske byggegigant Goldbeck. Den familieejede danske virksomhed er storleverandør af stål og beton til byggeriet med en årsomsætning på godt 2 mia. kr.
Adm. direktør Mads Møller Hansen. DS Gruppen. | Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/ERH
Adm. direktør Mads Møller Hansen. DS Gruppen. | Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/ERH

Stål- og betonkoncernen DS Gruppen i Hobro kommer fremover på tyske hænder, idet den tyske industrigigant Goldbeck GmbH har købt sig ind og bliver de nye ejere, skriver Berlingske med henvisning til en pressemeddelelse.

”Fra det første møde med repræsentanter fra Goldbeck har vi haft et positivt indtryk, som er blevet yderligere bekræftet gennem hele forløbet,” udtaler Mads Møller Hansen, medejer og administrerende direktør i DS Gruppen.

Om beslutningen for at sælge lyder det, at DS Gruppen, der har en årsomsætning på ca. 2 mia. kr., fortsat ønsker at vokse sig større i Europa, og det kræver ”kræfter og større indsigt i europæiske markeder”, hvorfor man har indgået handlen med Goldbeck, der bygger erhvervsejendomme i hele Europa og omsætter for ca. 37 mia. kr.

Ejerskabet af DS Gruppen har i den seneste opgørelse over Danmarks 100 rigeste placeret familien Hansen som nr. 67 med en formue opgjort til 2,7 mia. kr.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også