Watch Medier

Stark-kæden opkøber familieejet rørfirma

Byggemarkedskæden Stark styrker sit fodfæste på specialområdet vand og afløb med et opkøb af Arnum Rør, der fortsætter i Stark-kæden under samme navn.

Arnum Rør har specialiseret sig i vand og afløb. Virksomheden fortsætter under samme navn og med samme ledelse – nu under Stark-kæden. | Foto: Pr

Den danske byggemarkedskæde Stark fortsætter sin opkøbsjagt med nyerhvervelsen Arnum Rør, der specialiserer sig i vand og afløb.

Opkøbet sker blot få uger efter, at Stark også opkøbte det familieejede tyske selskab Konz, der består af syv forretninger i Stuttgart og Dresden og årligt har en omsætning på mere end 800 mio. kr.

Arnum Rør er ligeledes en familieejet virksomhed, der med udgangspunkt i Gram har etableret sig som en stærk regional specialistforretning i det sydlige Danmark.

Opkøbet glæder Søren P. Olesen, adm. direktør for Stark Group, som ejes af den britiske kapitalfond CVC Capital.

”Arnum Rør er en veldrevet virksomhed med en stærk forankring i den sydlige del af Danmark og mange loyale kunder. Vi er stolte over at få muligheden for at drive virksomheden videre som en del af Stark-familien, hvor Arnum Rør udbygger vores specialistviden inden for vand og afløb,” siger han i en pressemeddelelse.

Virksomheden kom ud af det skæve regnskabsår 2020/21 med en bruttofortjeneste på 6 mio. kr. og et overskud på 2 mio. kr., mens egenkapitalen lød på 5,6 mio. kr.

Arnum Rør fortsætter som en specialistforretning som en del af Stark-kæden under samme navn og med den nuværende ledelse og medarbejderstab.

Parterne ønsker ikke at oplyse de økonomiske eller juridiske detaljer i forbindelse med opkøbet.

Stark laver nyt opkøb i Tyskland

Kapitalfond lurer på børsnotering af Stark Group

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs