Watch Medier

Aktivistfond afviser at have aktieposition i GN Store Nord

GN-store Nord-aktien fik kun en kortvarig optur fredg på medieforlydender om, at en aktivistfond var dukket op i ejerkredsen. Fonden afviste nemlig over for Reuters at have købt op i aktien.

Foto: Gn/pr

GN Store Nord-aktien mister en stor del af formiddagens store stigninger, efter at aktivistfonden Elliot ifølge nyhedsbureauet Reuters har afvist at have en position i det danske selskab.

GN-aktien steg fra åbningen fredag til vejrs med omkring 10 pct., efter at mediet Insidebusiness havde berettet, at Elliot har købt stort op i GN med henblik på at lægge pres på bestyrelsen og undersøge mulighederne for et frasalg af en eller flere divisioner.

Men med udmeldingen fra Elliot om, at investoren ikke sidder på en aktiepost i GN, er kursstigningen efterfølgende halveret.

GN Store Nord, der består af en høreapparat-division og en division med headsets, har den seneste tid tiltrukket sig stor opmærksomhed. Tidligere på ugen måtte bestyrelsen i sidste øjeblik opgive en 7 mia. kr. stor aktieudvidelse, og spørgsmålet om, hvordan selskabet næste år skal kunne refinansiere en mange milliarder stor gæld, er fortsat uafklaret.

Selskabet, der ikke har nogen dominerende hovedaktionær eller noget opkøbsværn, fik sidste år et investeringsselskab fra den konkurrerende høreapparatkoncern Demant ind som aktionær med en ejerandel på 10 pct.

Medie: Aktivistfond køber op i GN Store Nord – aktien stiger stort

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs