Watch Medier

Partier protesterer mod nyt medlem af Finanstilsynets bestyrelse

Troels Ørting er nyt medlem af Finanstilsynets bestyrelse. I et tidligere job i britiske Barclays assisterede han topchefen i en ulovlig jagt på en whistleblower. Desuden blev han ifølge medie fyret på grund af bilagsfusk. "Det må være en ommer," lyder det fra de Konservatives erhvervsordfører. Også Venstre og regeringens støtteparti SF vil tage sagen op. (Opdateret)

Troels Ørting er nyt bestyrelsesmedlem i Finanstilsynet | Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix

Flere politiske partier i Folketinget kræver nu, at erhvervsminister Simon Kollerup (S) kommer på banen og giver en forklaring på, hvorfor han har udnævnt Troels Ørting som nyt medlem af Finanstilsynets bestyrelse.

Som FinansWatch har beskrevet, har Ørting i sin tid som sikkerhedschef i britiske Barclays fra 2015-2018 været involveret i en skandale, hvor han på ulovlig vis jagtede en whistleblower i banken, hvilket kostede banken millionbøder.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs