Watch Medier

Medie: Barer og restauranter i hele landet skal lukke 22

På grund af stigende coronasmitte vil regeringen udbrede de lokale restriktioner i København til hele landet.

Foto: Marie Ravn

På grund af stigende coronasmitte skal barer, restauranter og caféer lukke klokken 22 i hele landet. Det erfarer TV2 på baggrund af anonyme kilder.

Coronasmitten i Danmark er nu så udbredt, at regeringen ifølge TV2's oplysninger går væk fra sin strategi om kun at sætte ind lokalt og regionalt og i stedet vil indføre en række landsdækkende restriktioner.

Dermed vil restauranter, caféer og barer i hele landet den kommende tid skulle lukke klokken 22.

Samtidig bliver det påbudt at bære mundbind, når man går og står på restaurationerne. Og endelig vil grænsen for antallet af tilskuere til en fodboldkamp, igen blive sat ned til 500.

Michelin-restaurant sigtet for at holde for længe åbent 

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

I et nyt regnskab oplyser Arriva Danmark, at den danske forretning skal sælges til en eller flere investorer. Dermed bekræftes forlydender om, at ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn, vil af med de danske aktiviteter.

Stort dansk cateringfirma solgt til tysk aktør

Ejerne af Det Danske Madhus - herunder stifterne og kapitalfonden Polaris - har solgt virksomheden til en familieejet tysk cateringvirksomhed. Det Danske Madhus er specialiseret i færdige måltider til ældre i de danske kommuner.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs