Watch Medier

Medie: Barer og restauranter i hele landet skal lukke 22

På grund af stigende coronasmitte vil regeringen udbrede de lokale restriktioner i København til hele landet.

Foto: Marie Ravn

På grund af stigende coronasmitte skal barer, restauranter og caféer lukke klokken 22 i hele landet. Det erfarer TV2 på baggrund af anonyme kilder.

Coronasmitten i Danmark er nu så udbredt, at regeringen ifølge TV2's oplysninger går væk fra sin strategi om kun at sætte ind lokalt og regionalt og i stedet vil indføre en række landsdækkende restriktioner.

Dermed vil restauranter, caféer og barer i hele landet den kommende tid skulle lukke klokken 22.

Samtidig bliver det påbudt at bære mundbind, når man går og står på restaurationerne. Og endelig vil grænsen for antallet af tilskuere til en fodboldkamp, igen blive sat ned til 500.

Michelin-restaurant sigtet for at holde for længe åbent 

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs