Watch Medier

Danske Bank ikke alene: Fejl i hvidvaskforsvaret næsten alle steder

Danske Bank har historisk fået klart flest tæsk på hvidvaskområdet. Men spørger man Finanstilsynet, så er konklusionen efter tre år med inspektioner i 140 banker, vekselbureauer, pensionskasser og fondsmæglere, at kun i et par stykker af de finansielle virksomheder er forsvaret, som det skal være.

Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix

Finanstilsynet har haft travlt med at opgradere sine hvidvaskinspektioner, siden det kom frem, at især Danske Bank havde massive problemer på området.

Efter tre år med hvidvaskinspektioner i mindst 140 finansielle selskaber ud af cirka 1900 selskaber under tilsyn, er Finanstilsynet nu klar til at udlægge konklusionen.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Falck sælger vejhjælpsforretning i fem lande

Et frasalg af vejhjælpsforretning i en række lande sker som et led i Falcks langsigtede strategi om at udvikle sig som integreret sundhedsforretning. Salgsprisen er aftalt til 1 mia. kr.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs