Watch Medier

Kina lukker for import fra endnu et af Danish Crowns slagterier

Danish Crown er nu afskåret fra at eksportere svinekød til Kina fra både slagteriet i Ringsted og slagteriet i Sæby af frygt for coronasmitte. Efter udbruddet af svinepest i Tyskland er priserne på kød til Kina ellers steget.

Danish Crown kan ikke mere eksportere til Kina fra slagterierne i Ringsted og Sæby. | Foto: Jens Dresling

Allerede 29. juli lukkede Kina for import fra Danish Crowns slagteri i Ringsted, fordi et stort antal slagteriarbejdere var smittet med corona, og for nylig har de kinesiske myndigheder også lukket for import fra det endnu større Danish Crown-slagteri i Sæby, erfarer Finans.

De kinesiske myndigheders beslutning om at lukke for import fra Sæby-slagteriet kommer efter en periode midt i september med et stort antal coronasmittede i Nordjylland. Smitten ramte også enkelte ansatte på slagteriet i Sæby.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs