Watch Medier

Bank smed tidligere minister ud for at ville handle med konfliktramte lande

Tidligere udviklingsminister Christian Friis Bach blev smidt ud af sin bank efter at have stiftet en virksomhed, som skulle handle med konfliktramte lande. Hensigten var at bidrage til at skabe indkomst, job og fred, fortæller han og oplyser, at han har fundet en anden bank.

"Jeg kan sådan set godt forstå Nordjyske Bank. Men heldigvis endte Danske Bank med at sige ja til at åbne en konto efter grundige samtaler," skriver Christian Friis Bach. | Foto: Peter Hove Olesen

Efter 35 år i Nordjyske Bank og med en onkel, som endda har været direktør i banken, fik Christian Friis Bach en besked om, at banken ikke ville have ham som kunde mere.

Sådan skriver den tidligere udviklingsminister for De Radikale, undergeneralsekretær i FN og tidligere generalsekretær for Dansk Flygtningehjælp på Dansk Industris hjemmeside i en fortælling om at stifte virksomhed.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vestas: Stjålne data er blevet delt

Data fra vindmøllekoncernen Vestas' it-systemer er blevet stjålet og tilbudt tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Håndværkerfradrag fjernet fra næste års finanslov

Det er slut med fradrag for håndværksydelser, når dele af boligjobordning afskaffes med næste års finanslov.Fradrag for serviceydelser som rengøring og børnepasning fra i skat bibeholdes, oplyser finansministeren.

Efter gode vaccineresultater venter Bavarian Nordic snart at drøfte kontrakter

Gode forsøgsresultater får Bavarian Nordic til snart at vente dialog med myndighederne om medicinalselskabets coronavaccine. "Jeg vurderer, at så snart vi har udsigt til at kunne starte fase 3, der vil det typisk være det tidspunkt, man kan tale med de forskellige myndigheder," siger Bavarian Nordics finansdirektør, Henrik Juuel.

Her er finanslovens digitale initiativer

Næste års finanslov rummer en række digitale initiativer. Der er afsat midler til digitalisering af erhvervslivet, øget brug af data i den offentlige sektor samt fokus på etik og jura i en digital virkelighed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs