Watch Medier

Coronakrise koster Scandlines halvdel af personbiltrafik

Færgerederiet Scandlines er økonomisk hårdt ramt af corona-rejserestriktioner. Grænsehandlen i Tyskland er reelt lukket, og derfor sejler rederiet med 50 pct. færre personbiler mellem Danmark og Tyskland.

Foto: Astrid Dalum

Scandlines, hvis to færgeruter mellem Danmark og Tyskland i årevis har været rene pengemaskiner, er økonomisk hårdt ramt i år som følge af corona-rejserestriktioner.

Torsdag blev de danske rejserestriktioner yderligere skærpet. Nye på listen over orange områder, hvortil rejser frarådes, er Tyskland, Grækenland og Norge samt tre svenske regioner, viser Udenrigsministeriets rejsevejledning.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs