Watch Medier

Dansk erhvervsliv har blikket stift rettet mod USA

Første dag efter det amerikanske præsidentvalg hersker der stor usikkerhed om, hvem der bliver den næste præsident på Danmarks største eksportmarked, USA. I dansk erhvervsliv håber man på en snarlig afklaring, lyder det fra flere topchefer.

Joe Biden og Donald Trump. | Foto: ANGELA WEISS, MANDEL NGAN/AFP / AFP

Det er dagen derpå i USA, men det står endnu ikke klart, om præsident Donald Trump får en periode mere, eller om udfordreren Joe Biden fra Demokraterne kan indtage Det Hvide Hus til januar. Mens Biden har erklæret, at han forventer at vinde, har Trump sagt, at han reelt allerede har vundet valget. En strid, der risikerer at ende i retssystemet.

Afgørende svingstater mangler stadig at blive talt endeligt op. Processen er blevet forsinket af, at mange vælgere har valgt at brevstemme i år på grund af corona. Kl. 13.30 dansk tid fører Joe Biden med 238 valgmænd mod Trumps 213. I Michigan forventer man dog først at have den endelige optælling klar natten til torsdag dansk tid.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Jyske Banks opkøb får konkurrenter til at opruste

Flere banker skruer op for offensiven i det midt- og vestjyske, hvor Handelsbanken er en af de største aktører. Oven på Jyske Banks køb af Handelsbankens aktiviteter i Danmark ser en højere andel af kunderne sig om efter ny bank.

Scan Global-chef varsler nye overtagelser

Logistikkoncernen Scan global har overtaget et Hongkong-selskab, der giver flere muskler i Asien og passer godt ind i koncernens DNA. Sådan lyder det fra topchef Allan Melgaard, der bebuder andre, nye overtagelser.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs